Logistiek

Alle logistieke oplossingen van Clever-CPL

In Nederland moeten bedrijven  ten alle tijden hun producten kunnen traceren na verzending. Het is dus uitermate belangrijk dat uw goed wordt voorzien van de juiste batch- en/of barcode. Bij Clever-CPL hebben wij de mogelijkheden om u te voorzien van de juiste machines en middelen. Waarmee u alles kunt coderen en traceerbaar kunt maken binnen de logistiek. Er is momenteel veel vraag naar coderen en etiketteren in de logistiek, en moet het vanwege wet en regelgeving.

Hiervoor hebben wij meerdere producten waarvan we er twee zullen uitlichten als veel voorkomend. Wij geven hiervoor graag het passende advies. Heeft u vragen schroom niet om contact met ons op te nemen.

Etikettenprinters

In de logistiek wordt er veel gewerkt met etikettenprinters, welke ideaal zijn voor het printen van kleinere aantallen en waarbij de variatie van de producten groot is. Deze printers worden onder andere ingezet, daar waar manueel verzendlabels worden aangebracht. Ieder etiket dat geprint wordt kan variabel zijn. Het is niet nodig om de etiketten van te voren te laten bedrukken. Etikettenprinters zijn ook goed aan te sturen met Nicelabel software om ervoor te zorgen dat er minder handwerk nodig is bij het printen van etiketten. De etikettenprinters zijn goed inzetbaar in de kleinere logistieke centra. En zijn dus flexibel inzetbaar.

Print en Apply

Print en Apply is ideaal in de logistiek om pakketten geatomiseerd van etiketten te voorzien. Tevens zijn deze installaties ook uitstekend inzetbaar om pallet labels (SSCC) aan te brengen. Met 1 machine kan tot 3-zijdig een etiket aangebracht worden. Hiervoor zijn vele maatwerkoplossingen beschikbaar.

Welke codeeroplossing voor u de beste is, is afhankelijk van u wensen en eisen m.b.t. de codering en uw productieomgeving.

Laat u door ons informeren en adviseren. In een persoonlijk gesprek komen we samen tot de beste oplossing!