Textiel, woven en non- woven

Efficiënte identificatie van Textiel, woven en non- woven

Textielvloerbedekking bedrukken? Lees hier hoe

Als u op zoek bent naar een efficiënte manier om uw textielvloerbedekking te identificeren, dan zijn coderen, etiketteren en laseren de perfecte oplossing. Onze technologieën bieden een snelle en nauwkeurige manier om uw textielvloerbedekking te voorzien van een unieke identificatie.

Coderen van textielvloerbedekking

Met onze codeermachines kunt u uw textielvloerbedekking bedrukken met een scala aan informatie, zoals batchnummers, productiedata en meer. Dankzij de hoge snelheid van onze coders, kunt u grote hoeveelheden textielvloerbedekking snel en efficiënt voorzien van een code.

Hoge resolutie inkjet codering

Textielvloerbedekking met hoge resolutie inkjet-coding is een innovatieve manier om informatie op textielvloerbedekking af te drukken met een hoogwaardige inkjetprinter, die beelden en tekst met hoge resolutie kan produceren. Het resultaat is een scherp, duidelijk beeld, geschikt voor diverse toepassingen. Het biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele methoden en verhoogt de visuele impact van textielvloerbedekking.

Bijhorende machines

Klein Karakter Inkjet

  • Afdrukken op diverse materialen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Flexibiliteit in productielijnen

Hoge Resolutie Inkjet

  • Lagere kosten
  • Ideaal omdoosverpakkingen
  • Dubbelzijdig printen

Laat u door ons informeren en adviseren. Neem nu direct contact met ons op en ontvang meteen een brochure in uw mailbox.