Pallets

Het identificeren van uw pallets

Over hoe u uw pallets kan voorzien van informatie leest u hier

Pallets identificeren is essentieel voor een efficiënte logistieke keten. Onze etiketteersystemen zijn speciaal ontworpen om etiketten snel en nauwkeurig op verpakte pallets aan te brengen. Of het nu gaat om barcode-etiketten, RFID-tags of andere traceerbaarheidslabels, onze systemen garanderen een snelle en efficiënte pallets identificatie. Onze systemen kunnen worden aangepast aan uw specifieke productie-eisen en kunnen ook worden geïntegreerd in bestaande productielijnen. Door het gebruik van onze etiketteersystemen kunt u de traceerbaarheid van uw pallets verhogen en zo een efficiëntere logistieke keten creëren.

Het etiketteren van pallets

Print en Apply machines zijn ideaal voor het efficiënt identificeren van pallets door middel van SSCC-etiketten. Deze machines kunnen tot 3-zijdig een etiket aanbrengen, wat hen geschikt maakt voor diverse toepassingen. Hierdoor kunnen ze volledig worden aangepast aan de specifieke eisen van uw bedrijf. Met deze oplossing kunt u tijd besparen en uw productieproces efficiënter maken.

EPAL en IPPC logo’s op houten pallets aanbrengen

Printen op hout is mogelijk vanwege de poreuze structuur, waarbij UV-bestendige inkten en extra inkt zorgen voor duurzaamheid. Solvent inkten werken goed bij geperst hout met een open structuur. Gecertificeerde oplossingen bieden voordelen zoals kostenbesparing, leesbaarheid en energie-efficiëntie. Kies printers met robuuste printkoppen voor optimale resultaten. Advies nodig? Informeer naar printmogelijkheden op hout.

Bijhorende machines

Etiketten Printers

  • Robuust en compact
  • Print in kleur of zwart
  • Betrouwbare afdruk

Print & Apply

  • Printen en direct aanbrengen
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Nauwkeurigheid

Laat u door ons informeren en adviseren. Neem nu direct contact met ons op en ontvang meteen een brochure in uw mailbox.