Print & Apply

Afdrukken en direct aanbrengen

Print & Apply

Printen en direct aanbrengen?

Alles over Print & Apply leest u hier:

Efficiënt printen en aanbrengen van etiketten met Clever-CPL. Clever-CPL biedt inventieve oplossingen op het gebied van printen en aanbrengen van etiketten, met systemen van Zebra, Sato en Novex. Ze onderscheiden zich in 1-op-1 printen en aanbrengen van variabele informatie per product en printen en aanbrengen per batch.

Efficiënt printen en aanbrengen van etiketten met Clever-CPL.

Het belang van etiketten in onze dagelijkse activiteiten is niet te onderschatten. Of het nu gaat om het controleren van ingrediënten op voedingsverpakkingen, het identificeren van adressen op verzenddozen of het traceren van producten in een magazijn, etiketten bieden waardevolle informatie. Clever-CPL biedt inventieve oplossingen voor het printen en aanbrengen van etiketten, waarmee uw producten op efficiënte wijze van variabele informatie kunnen worden voorzien op het juiste moment. Of het nu gaat om gewicht, batchnummers of ingrediëntendeclaraties, onze print- en etiketteersystemen maken gebruik van geavanceerde printengines van Zebra, Sato en Novex. We onderscheiden twee hoofdstromen in dit proces.

Printen en aanbrengen 1 op 1: Variabele informatie per product.

Met onze inventieve Good-Tech print- en etiketteeroplossingen, gebaseerd op een Siemens PLC-sturing en printengines van Zebra, Sato of Novex, kunnen we maatwerk leveren dat perfect aansluit op uw specifieke situatie. Onze machines zijn ontworpen met lichte materialen om het energieverbruik te minimaliseren, en we maken gebruik van 3D-printtechnologie voor het vervaardigen van machineonderdelen. Dankzij elektrische aandrijvingen kunnen we een hoge nauwkeurigheid en veiligheid garanderen. Voor het printen van SSCC palletetiketten bieden wij een print- en aanbrengsysteem dat op drie zijden van de pallet kan etiketteren.

Printen en aanbrengen per batch: Variabele informatie per batch.

De Collamat etiprint in-line print- en apply-machine kan etiketten afgeven met een snelheid tot wel 50 meter per minuut. Deze oplossing is ideaal voor situaties waarbij batchgewijze etikettering met hoge snelheid vereist is. In combinatie met een printengine van Zebra, Sato of Novex haalt u het beste uit uw productielijn. Onze systemen zijn onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te integreren met software zoals Nicelabel, waardoor het hele proces naadloos verloopt.

Laat u door ons informeren en adviseren. Neem nu direct contact met ons op en ontvang meteen een brochure in uw mailbox.