Hogeresolutie inkjet

Hogeresolutie inkjet

Hoge resolutie inkjetprinters

Printen van THT-datum, logos en barcodes op omdoos verpakkingen

Printen in hoge resolutie

Overweegt u om etiketten aan te brengen op uw omdoosverpakkingen? Overweeg dan de hoge resolutie inkjetprinter als alternatief. De prijs per codering is veel lager dan bij etiketten en biedt toch dezelfde kwaliteit. Ontdek hoeveel u kunt besparen door voor onze hogeresolutie inkjetprinters te kiezen.

Technologieën zoals piëzo technologie van Trident en Thermal inkjet op basis van HP-technologie zijn mogelijk. Voor GHS-labels is er een twee kleuren printer beschikbaar. We bieden zelfs Full Color (CMYK) mogelijkheden om uw verpakking te personaliseren. We gebruiken inkten zonder mineraalolie (MOSH/MOAH-verklaring).

Ons team kan diverse printhoogtes van 12mm tot wel 210mm aanbieden, afhankelijk van uw codeervraag en applicatie. We adviseren u graag bij uw keuze.

Waarom Hoge Resolutie Inkjet?

  • Lage kosten per codering in vergelijking met etiketten en toch dezelfde kwaliteit.
  • Technologieën zoals piëzo technologie van Trident en Thermal inkjet op basis van HP-technologie zijn mogelijk.
  • Full Color (CMYK) mogelijkheden om uw verpakking te personaliseren.
  • Inkten zonder mineraalolie (MOSH/MOAH-verklaring) worden gebruikt.
  • Diverse printhoogtes van 12mm tot wel 210mm beschikbaar, afhankelijk van uw codeervraag en applicatie.
  • De printers zijn schoon, hebben een gebruiksvriendelijke bediening en zijn eenvoudig te integreren in uw productielijn.

Tiflex

De nieuwe Tiflex R4 is ideaal voor het coderen van omdoosverpakkingen in verschillende sectoren zoals de voedings-, farmaceutische en cosmetische industrie. Ook wordt de printer gebruikt in de houtindustrie en is gecertificeerd door EPAL voor het coderen van pallets. De printer kan snelheden tot 200 meter/min behalen, op een hoogte van 50mm tot 200mm. Het compacte ontwerp maakt de printer eenvoudig te integreren in uw productielijn. Door de automatische schoonmaakcyclus zijn de printsystemen van Tiflex erg schoon en heeft u geen onnodige productiestops of inktverlies. De Tiflex R4 printer biedt een zeer hoge output, constante printkwaliteit, is schoon en heeft een gebruiksvriendelijke bediening.

Tiflex bicolor

De Tiflex bicolor, 2 Kleuren printer, is ideaal voor het coderen van GHS Symbolen rechtstreeks op uw omdoosverpakking. Ook is het mogelijk om 200m hoog te printen op beide zijden van uw omdoosverpakkingen.

HP Cartridge technologie

De inkjetprinters van Norwix, MSSC en Atip op basis van HP-technologie zijn compact en daardoor makkelijk te integreren in uw codeerapplicatie. De systemen zijn schoon en zeer eenvoudig in gebruik. Ze zijn geschikt voor poreus en non-poreus materiaal. We bieden zelfs standaard oplossingen voor het coderen in een Chachetmachine waarin meerdere verpakkingen naast elkaar in één cyclus geprint moeten worden. U heeft dan geen traverse meer nodig waardoor uw applicatie eenvoudiger, sneller en betrouwbaarder wordt.

Welke codeeroplossing voor u de beste is, is afhankelijk van u wensen en eisen m.b.t. de codering en uw productieomgeving.

Laat u door ons informeren en adviseren. In een persoonlijk gesprek komen we samen tot de beste oplossing!

Laat u door ons informeren en adviseren. Neem nu direct contact met ons op en ontvang meteen een brochure in uw mailbox.