Folieprinter

Op industrieel niveau folie bedrukken

Industriële folieprinter

Direct printing op niet poreuze materialen

Folieprinter voor industriële vraagstukken

Clever-CPL biedt de industriële standaard voor direct printing op niet poreuze materialen door gebruik te maken van folieprinters. Met onze oplossingen kunt u printen op verschillende materialen zoals folie, hout, metaal, schuim en nog veel meer.

Waarom een Folieprinter?

  • Lage kosten per codering in vergelijking met etiketten en toch dezelfde kwaliteit.
  • Technologieën zoals piëzo technologie van Trident en Thermal inkjet op basis van HP-technologie zijn mogelijk.
  • Full Color (CMYK) mogelijkheden om uw verpakking te personaliseren.
  • Inkten zonder mineraalolie (MOSH/MOAH-verklaring) worden gebruikt.
  • Diverse printhoogtes van 12mm tot wel 210mm beschikbaar, afhankelijk van uw codeervraag en applicatie.
  • De printers zijn schoon, hebben een gebruiksvriendelijke bediening en zijn eenvoudig te integreren in uw productielijn.

Onze oplossingen

Wij bieden flexibele thermo transfer folieprinters van het merk Valentin, De Dynacode en de DPM. Met deze printers kunt u printen op folie met een printbreedte van 50 mm, 100 mm en 125 mm. Dit maakt het geschikt voor verschillende verpakkingsmachines zoals Multivac, Variovac, Bosch, Rovema, dieptrekkers en verticale vorm-, vul-, en sluitmachines.

Daarnaast bieden wij hoogwaardige inkjet systemen van het merk Markprint, De Speedjet en de “Full color” Speedjet. Deze systemen printen met een hoge snelheid en hoge resolutie op zowel poreuze als niet poreuze materialen. De unieke UV cure technologie zorgt voor printmogelijkheden op vrijwel ieder oppervlak in 1 kleur of full colour.

Onze mogelijkheden

Met onze oplossingen kunt u variabele informatie printen zoals THT codes, barcodes, 2d-codes, afbeeldingen, ingrediënten en meer. Onze printers bieden een resolutie tot 1200 dpi en snelheden tot 150 meter per minuut. Of het nu gaat om het eenvoudig printen op folie of full colour printing op uiteenlopende materialen, wij hebben de juiste oplossing voor uw situatie.

Integratie met Loftware (Nicelabel)

Onze systemen zijn gemakkelijk te integreren met Loftware (voorheen Nicelabel) en andere softwareoplossingen. Hierdoor kunt u snel aan de slag met het printen van gepersonaliseerde verpakkingen en andere toepassingen.

Welke codeeroplossing voor u de beste is, is afhankelijk van u wensen en eisen m.b.t. de codering en uw productieomgeving.

Laat u door ons informeren en adviseren. In een persoonlijk gesprek komen we samen tot de beste oplossing!

Laat u door ons informeren en adviseren. Neem nu direct contact met ons op en ontvang meteen een brochure in uw mailbox.