Etiketteermachine

Alles over etiketteermachines

Etiketteermachine

Etiketten aanbrengen?

Alles over het aanbrengen van etiketten leest u hier:

Bij Clever-CPL hebben we uitgebreide ervaring in het toepassen van in-line etiketteersystemen in verschillende branches, van bakkerijen tot de chemische industrie. Het aanbrengen van voorbedrukte etiketten op consumentenproducten biedt een flexibele manier om neutrale verpakkingen te voorzien van productinformatie. Als vertegenwoordiger van Collamat, een toonaangevende Zwitserse fabrikant van etiketteermachines, kunnen wij een absolute troef bieden op het gebied van etikettering. De Collamat S en C serie hebben de standaard gezet in de industrie.

Waarom etiketteren?

Het aanbrengen van voorbedrukte etiketten, met hoge kwaliteit, is een veelgebruikte methode op consumentenproducten. Voorbedrukte etiketten bieden de flexibiliteit om neutrale verpakkingen op een eenvoudige manier van productinformatie te voorzien.

De fabrikant: Collamat etiketteermachines

Als vertegenwoordiger van Collamat, een toonaangevende Zwitserse fabrikant van etiketteermachines, hebben wij een absolute troef in handen. Met de productie van de Collamat S en C serie heeft deze fabrikant de standaard gezet in de industrie.

De techniek en kwaliteit

De bedieningsvriendelijkheid van de Collamat etiketteermachines is op een zeer hoog niveau gebracht door het gebruik van geavanceerde stappenmotoren en SMD-techniek. Met een perfecte afwerking en hoogwaardige materialen garanderen deze machines een grote precisie en hoge snelheden (tot 300m/min.). Of u nu een basisoplossing of een volledige installatie wenst, Collamat bouwt een installatie op maat die voldoet aan uw behoeften. Met een corrosiearme en modulair opgebouwde structuur biedt Collamat niet alleen een lange levensduur, maar ook een lage cost of ownership.

Collamat etiketteermachines: Eenvoudig, flexibel en functioneel

Collamat etiketteermachines onderscheiden zich door hun eenvoudige design gecombineerd met een hoge mate van flexibiliteit en functionaliteit. Ze zijn compatibel en gemakkelijk te integreren met andere systemen, waardoor ze een groot voordeel bieden bij het kopen van nieuwe oplossingen of bij de ontwikkeling en renovatie van bestaande productielijnen. Met een breed scala aan producten biedt Collamat talloze opties en kunnen ze voldoen aan de eisen van klanten, variërend van semi-automatische tot volledig geautomatiseerde en snelle oplossingen. De Collamat etiketteermachines zijn niet alleen perfect voor integratie in etiketteringssystemen, maar ze zijn ook gespecialiseerd in verschillende sectoren zoals de farmaceutische, voedings- en drankenindustrie, persoonlijke verzorging, chemie, industrie en verpakking.

Laat u door ons informeren en adviseren. Neem nu direct contact met ons op en ontvang meteen een brochure in uw mailbox.