Hitachi kleinkarakter inkjet

Kleinkarakter inkjet printers

Hitachi kleinkarakter inkjet printers

Snel, Nauwkeurig en Flexibel inzetbaar

Flexibiliteit van de Hitachi inkjetprinter

De Hitachi kleinkarakter inkjet printers zijn uiterst flexibel en kunnen variabele informatie op hoge snelheid afdrukken op iedere zijde van het product of de verpakking.  

Eenvoudig in gebruik

Elk type Hitachi printer is eenvoudig in te stellen en te bedienen, zodat u snel aan de slag kunt. Met de mogelijkheid om informatie direct te wijzigen via de printer of centrale aansturing via Nicelabel of een ander softwarepakket, bieden deze printers ook nog eens veel gebruiksgemak.  

Met de standaard printers van Hitachi kunt u tot maximaal 6 regels afdrukken. De vaak variabele gegevens worden met een hoge printsnelheid en zonder contact met het te printen oppervlak aangebracht.  

Kortom, de Hitachi kleinkarakter inkjet printers bieden een betrouwbare en efficiënte oplossing voor al uw afdrukbehoeften. 

Waarom Hitachi?

  • Makkelijke integratie in productielijn. 
  • Coderen in veeleisende omgevingen op snelle lijnen. 
  • Voorkom fouten met simpele softwarekoppelingen. 
  • Professionele inkten voor alle materialen. 
  • Enorm flexibel. 

Ontdek de veelzijdigheid van de Hitachi kleinkarakter inkjetprinters  

Met de kleinkarakter inkjetprinters van Hitachi heeft u de beschikking over een betrouwbare en flexibele oplossing voor al uw printbehoeften. Van de UX-D tot de UX-D twin, elk model biedt unieke voordelen en functionaliteiten om aan uw specifieke eisen te voldoen.  

Hitachi UX-2 inkjetprinter: Premium printen met schoonmaak station 


De Hitachi UX-2 is een automatische printkopreinigingseenheid met een gepatenteerde printkop die inktstof en satelliet druppels opvangt. De gebruikersinterface is intuïtief en modern, met geanimeerde hulpvideo’s en een efficiënte OPC-UA interface voor netwerkintegratie. De UX-2 heeft een laag oplosmiddelverbruik en is MEK-vrij, waardoor het een belangrijke bijdrage levert aan de milieubeschermingsstrategie van Hitachi. Daarnaast heeft de UX-2 een schoonmaakstation dat automatisch de printkop reinigt. 

Hitachi UX-E inkjetprinter: Printen met een premium model  


Met de Hitachi UX-E kunt u tot wel zes regels printen met één printkop. Dit premium model maakt gebruik van het Vloeistof terugwin systeem, waardoor het solventverbruik wordt verminderd. Dit resulteert in de printer met het laagste solventverbruik op de markt.  

Hitachi UX-P inkjetprinter: Hoog contrast op donkere oppervlakken  


De UX-P is gebaseerd op het succesvolle UX-platform en biedt hoog contrast codering op donkere oppervlakken. Dit maakt deze printer ideaal voor het printen op bijvoorbeeld elektrische bekabeling en andere toepassingen binnen de elektrotechnische en telecommunicatie-industrie.  

Hitachi UX-D micro: Ideaal voor kleine oppervlakken  


De Hitachi UX-D micro is perfect voor het printen op kleine oppervlakken, zoals elektrische bekabeling. Met deze printer kunt u eenvoudig en snel coderingen aanbrengen op uw producten. 

Hitachi UX-D macro: Voor grote afstanden en tekstformaten  


De Hitachi UX-D110 is voorzien van een extra grote nozzle van 100 micron, waardoor het mogelijk is om vanaf een grotere afstand grotere teksten op het product te printen (30-50mm).  

Hitachi UX-D twin: Flexibel printen van 8 regels  


De Hitachi UX-D twin biedt de mogelijkheid om tot 8 regels te printen door de beide individuele nozzles te combineren in één compacte printkop. De “interlaced” print control technologie zorgt voor een hoge kwaliteit print, ongeacht het aantal regels. Hierdoor worden niet-leesbare coderingen voorkomen! 

Hitachi UX-D inkjetprinter: Hoge betrouwbaarheid en flexibiliteit  

De UX-D is de nieuwe standaard in Continuous Inkjet Printing (CIJ) en kenmerkt zich door zijn betrouwbaarheid en flexibiliteit. Bovendien kunt u deze printer uitbreiden met extra functies, zoals het printen van zes regels, die u later nog kunt toevoegen.  

Inkten en solvent 


De standaard inkt en solvent voor de meest voorkomende toepassingen zijn direct beschikbaar. Voor iedere omgeving heeft Hitachi oplossingen. 

 

Welke codeeroplossing voor u de beste is, is afhankelijk van u wensen en eisen m.b.t. de codering en uw productieomgeving.

Laat u door ons informeren en adviseren. In een persoonlijk gesprek komen we samen tot de beste oplossing!

Laat u door ons informeren en adviseren. Neem nu direct contact met ons op en ontvang meteen een brochure in uw mailbox.