Software

Automatisering voor codering

Wij bieden maatwerkoplossingen met een standaardsoftware pakket om uw codeer –en etiketteersystemen te koppelen aan uw ERP systeem. Daarnaast bieden wij verschillende softwarepakketten die gebruikt worden voor het ontwerpen en printen van etiketten. Dit maakt het ontwerpen van etiketten zeer gebruiksvriendelijk en flexibel. Wij gebruiken hiervoor de software Loftware zij bieden hiervoor verschillende producten aan.

Software-Clever-CPL

Gegevens ingeven

Gegevens kunnen worden ingegeven als het etiket wordt ontworpen of later met behulp van variabele velden (toetsenbord ingaven, bestand, datum/tijd, database). Gebruik uw eigen database om automatisch etiketten te printen, die voorzien worden van de gegevens uit deze database (tekst en afbeeldingen).

Turn key

De standaard- en maatwerkoplossingen van Clever-CPL en partners dragen bij aan de integrale beheersing van al uw productidentificatie activiteiten met als doel het reduceren van bedrijfsrisico’s, verminderen van kosten, verhogen van productiviteit, vergroten van kwaliteitsbetrouwbaarheid, verlagen van administratieve handelingen, borgen van veiligheid, verminderen van voorraden, verlagen van omsteltijden en het genereren van accurate stuurinformatie.

Loftware_RGB_Main-Logo

Barcode label design en print productiviteit oplossingen

Loftware is een wereldwijde marktleider van label design software en labelmanagementsysteem dat bedrijven van verschillende grootte helpt, om de kwaliteit, snelheid en efficiëntie te verhogen van hun label proces, terwijl de kosten worden gereduceerd.

Met de hulp van ons label management systeem, is het mogelijk voor organisaties om het complete label proces te digitaliseren, van ontwerp, printen tot labelmanagement. Het resultaat is een leaner, en agiler operatie dat het voor organisaties mogelijk maakt om sneller mee te gaan met de steeds veranderende markt en vereisten, sneller producten op de markt zetten en ze kunnen meer concurrerend zijn in de markt waar ze werkzaam zijn.

Manage het gehele label proces en gebruikers voor maximale print productiviteit

Een volgende generatie label management systeem

Loftware LMS is een volgende generatie alles-in-1 labelmanagementsysteem voor bedrijven die een kwaliteit management systeem gebruiken en die op een gestandaardiseerde manier willen werken. In Loftware LMS zit alles wat je nodig hebt om op een gestandaardiseerde, gecentraliseerde en gecontroleerde manier je labelen uit te voeren.

Loftware Design Form

In Loftware LMS zit een label designer, applicatie bouwer, documentmanagementsysteem, web printing systeem, geïntegreerd printing systeem, een test omgeving en een veranderings- en transportsysteem. Het is op te schalen van vijf gebruikers tot vele duizenden gebruikers en het kan vergroot worden met meerder locaties, leveranciers of fabrikanten die voor jou fabriceren.

SaaS-oplossing-clever-cpl

Software

Implementatie-opties

SaaS / Cloud

Label Cloud is een public cloud-editie van het labelmanagementsysteem van Loftware. Het is multi-tenant en wordt gehost in de Microsoft Azure-cloud. Het is onze kant-en-klare service waarvoor geen IT-infrastructuur, installatie of IT-ondersteuning nodig is.

Perpetual / On-premise

LMS Enterprise is een lokale editie van het Loftware-labelmanagementsysteem dat wordt gehost op uw eigen IT-infrastructuur.

Ontwerp en print snel barcodelabels

Ga vandaag nog aan de slag en eindig met labelontwerp

De Loftware Designer levert een vertrouwde Microsoft Word-achtige gebruikerservaring. Dit betekent dat iedereen snel professionele labels kan ontwerpen zonder voorafgaande kennis van

NiceLabel-Print

Print nauwkeurig en consistent

Het afdrukken van labels met dynamische gegevens is anders dan het afdrukken van andere soorten documenten. Het labelsysteem moet het productie- en magazijnpersoneel in staat stellen snel en foutloos te printen. Loftware wordt geleverd met een alles-in-één afdrukformulier waarmee gebruikers nauwkeurige etiketten kunnen afdrukken zonder risico op fouten.

Stroomlijn uw etikettering en verbeter de printproductiviteit

Elimineer afdrukfouten en verbeter de afdrukproductiviteit

De werkelijke kosten van etikettering zijn de kosten die gepaard gaan met drukfouten, verkeerde labels en zelfs terugroepacties of boetes voor producten. Andere kosten waarmee ook rekening moet worden gehouden, zijn arbeid en opleiding. U kunt deze kosten het beste minimaliseren door het afdrukken van etiketten te integreren en te automatiseren met uw bestaande bedrijfstoepassingen of, voor handmatig afdrukken, de afdrukinterface aan te passen aan de behoeften van de gebruiker en de processen.

Vindt de oplossing die bij je past

Niet zeker over welke versie je moet kiezen?

Neem contact met ons op en laat je adviseren.