Drankkarton

Uw drinkpakken voorzien van informatie!

Het identificeren van drankkarton

Zoekt u naar een manier om coderingen aan te brengen op een drinkpak? Ons assortiment bevat diverse kleinkarakter inkjet systemen die hiervoor uitermate geschikt zijn. Deze systemen zorgen voor een juiste en hoogwaardige codering zodat uw verpakkingen ten alle tijde goed traceerbaar zijn. 

Onze systemen brengen de coderingen op hoge snelheid aan in lijn met uiterste precisie op uw bewegende drankkartons. Laat uw drankkartons professioneel coderen door onze expertises.  

Drankkarton voorzien van informatie

De verpakking van dranken is een belangrijk onderdeel van de logistieke keten en het is van groot belang om deze verpakkingen efficiënt te coderen en te identificeren. Een van de manieren om dit te realiseren is door middel van klein karakter inkjet printers.

Hitachi biedt een uitstekende oplossing voor het coderen van drinkpakken met hun klein karakter inkjet printers. Deze printers zijn speciaal ontworpen om op hoge snelheid in lijn te printen op bewegende producten, zoals drinkpakken van merken zoals Tetra Pak, Elopak en SIG. Hierdoor kunnen uw drinkpakken contactloos voorzien worden van een print, zoals een THT-datum, batchcode, traceerbaarheid of andere teksten. 

Onze Hitachi inkjet printers zijn gemakkelijk te bedienen en in te stellen, zodat de printer direct in gebruik kan worden genomen. Bovendien zijn deze printers zijn zeer efficiënt en zorgen voor een snelle en nauwkeurige codering van de drinkpakken. 

Met deze oplossing van Hitachi kunt u ervoor zorgen dat uw drinkpakken altijd juist geïdentificeerd worden en uw productieproces efficiënter verloopt. Onze specialisten adviseren graag welke oplossing het beste past bij uw producten en productie-omgeving. Zo kunt u zorgen voor een efficiënte logistieke keten, vermindert de kans op fouten en bespaart u tijd. 

Drankkarton controleren met MC20 van Hitachi

De meeste vision-systemen op de markt hebben beperkte mogelijkheden om puntmatrixdruk te lezen die te vinden is op primaire verpakkingen. Door een vision-systeem specifiek te ontwerpen voor inkjetprinters, kan elk code die leesbaar is voor het menselijk oog ook worden gelezen door het vision-systeem. Dit helpt bij het benutten van technologie op uw productielijnen om uw efficiëntie te verbeteren. Dit biedt veel voordelen voor productiebedrijven. Neem nu contact op om meer te weten te komen.

Bijhorende machines

Klein Karakter Inkjet

  • Afdrukken op diverse materialen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Flexibiliteit in productielijnen

Laat u door ons informeren en adviseren. Neem nu direct contact met ons op en ontvang meteen een brochure in uw mailbox.