Kwekerijen

Grofweg zijn er 2 soort toepassingen om het plantenpaspoort op de pot aan te brengen.

Sinds 14 december 2019 moet het nieuwe plantenpaspoort op iedere kleinste handelseenheid aangebracht zijn. De nieuwe EU-Plantgezondheidsverordening zorgt ervoor dat het plantenpaspoort makkelijker herkenbaar is en dat bij besmettingen de mogelijke bron gemakkelijker te traceren is.

Printen met een Hitachi inktjetprinter

Uw plantenpaspoort contactloos printen gaat foutloos met de Hitachi UXD-161. Deze kleinkarakter inktjet is speciaal ontwikkeld voor het printen van een plantenpaspoort op een pot, tray of doos. Deze machine wordt aan uw productielijn gemonteerd en is daarmee volledig geïntegreerd in uw productieproces.

Met een desktopprinter het plantenpaspoort op steeketiketten printen en insteken bij elke pot.

Desktop etiketten printers zijn zeer eenvoudig in het gebruik en worden o.a. toegepast op kantoor of in de productie voor het bedrukken van etiketten voordat deze worden aangebracht op het product. Zo wordt het zeer eenvoudig om variabele informatie te printen. Clever-CPL levert ook de bijbehorende printlinten en etiketten voor deze printers. Er zijn talloze mogelijke wat betreft formaat, wikkeling kleur en printlint waarin wij u kunnen adviseren. Deze etiketten en printlinten zijn in veel gevallen uit voorraad leverbaar.

Uw voordelen op een rij

  • Printers speciaal ontwikkeld voor de kwekerijen branche
  • Beste printer voor opdruk voor uw plantenpaspoort
  • Beste service voor uw machines
  • Veel deskundigheid en kennis op het gebied van het plantenpaspoort
  • In bezit van alle technologieën, dus in bezit van de beste oplossing voor kwekerijen

Welke codeeroplossing voor u de beste is, is afhankelijk van u wensen en eisen m.b.t. de codering en uw productieomgeving.

Laat u door ons informeren en adviseren. In een persoonlijk gesprek komen we samen tot de beste oplossing!